Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 11 September 2013

ENERGY SOY PROTEIN (ESP)

Salam semua...


Okey sebelum ni saya tak pernah promot lg kan mngenai hot produk dri shaklee ni? okey ini msa nya... Jengg...jengg... heheheeh.. Produk ini adalah yg terlaris kerana mempunyai pelbagai manfaat untuk badan. So rugi lah kalau orang yang masih berfikir-fikir nak beli atau tidak nie. ESP ialah soya NON GMO dan Halal sudah semestinya!!!




Antaranya:

  • Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser.
  • Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut. Bagi wanita yang mengandung dah lepas bersalin amat lah sesuai untuk mengamalkan esp ni. Selain mencantikkan kulit ibu mengandung,baby dalam perut pon dpat manfaat tau!! iaitu kulit baby pon akn cantik jugak. Glowing gituuuu....heheheh
  • Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll. So,bg mereka yg bekerja,boleh la amal kan esp untuk memberi tenaga di pejabat dan rumah.
  • Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles. Membuatkan anda nampak muda dari usia sebenar. hehehe...
  • Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.




Tunggu apa lagi tu... meh order dengan saya meh,..untuk kesihatan dan kecantikan anda jugak kan??.
BEST PRICE dari saya untuk anda!
msg/wassap liza 017-4342965

Tuesday, 10 September 2013

Happy and Sad Ending

Heeeehuuuuuuuu.....

Nk ckap lagu mna pun xtaw. nk luah xtaw kt spa. kt dlm blog pon jd laaa....heee.... Alhamdulillah...tuhan syg cek. Nk uji hamba Nya yg lalai ni,,, huhukk... td msa lunch best ja snok jaa..excited sgat sbb p tgok baju tawen. mcm2 ada. snok tgok. 5,6 helai baju la jugak try.rambang mata. Tak pa hujung bulan bwak mr F p pilih... hehee .I feel like a princessss.. Ahaksss!

Tp yg xbest nyaaa.. msa balik tu.. ada bdak ofis call gtau yg itew lgggaq keta dia.?(ekceli ckit ja.clar ckit) Alahaiiii..terbang dwet..tp nk buat mcam mna dah memang salah sendiri kan. Sapa suh gatai langgaq... Terpaksa la bayar...sedih sungguh.. Dugaan agak nya nak kawen ni..and nak berbisnes.. Xpa cek redhooo... Huhuu.. Nanti kalo dapat untung bleh cover balik kan?. Heee.. In Shaa Allah...



Sunday, 8 September 2013

ATASI RABUN MATA DENGAN CAROTOMAX

Susah nya bila rabun kan?
Nak buat kerja apa pon payah.nak kena cari spek.
***leceh pulak nak pkai contact lanse yg bersifat sementara tu,,,,
****Jom order carotomax dengan saya.



Apa yang dapat anda perolehi daripada pengambilan CarotoMax yang berterusan?

  • Mempertingkatkan daya penglihatan dan membantu mengurangkan masalah berkaitan mata seperti rabun malam, rabun dekat, mata kering, astigmatisma, presbyopic, mata lesu, glaucoma, katarak, floaters, eyebag dan lingakaran hitam pada mata.
  • Untuk kecantikan kulit - mampu melegakan masalah kulit seperti psoriasis, senile plaque, kulit kering, kulit gugur, jerawat dan acne. Penggunaan luaran pula boleh digunakan untuk merawat scabies, acne, ulser kulit, pustule, etc.
  • Mengukuhkan sistem imun
  • Mencegah kanser - penggunaan yang berterusan mampu menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser. Ini akan mengurangkan risiko kanser terutamanya kanser paru-paru dan payudara.
  • Menghalang infeksi - ia merangsang enzim membunuh kuman yang membawa penyakit sistem respiratori paru-paru, batuk, hepatitis, asma, dan selsema.
  • Melindungi epithelial - ia memelihara lapisan luar kornea, rongga oral, usus, perut, paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari dan saluran usus. 
  • Menggalakkan pertumbuhan yang normal dan sihat - menguatkan tulang, melindungi rambut, kulit, membran mukosa, gusi, gigi dan sistem reproduksi. Ia juga membantu penghasilan sperma yang sihat. 

MEALSHAKE TERBAIK UNTUK ANAK-ANAK ANDA

Apa itu mealshake??

Mealshake merupakan supplement multivitamin shaklee yang mudah dan pantas disediakan yang melengkapkan keperluan nutrisi untuk anak yang sedang membesar.Kebaikan Meal Shake Shaklee yang 1001 terutama memperbaiki selera makan anak yang picky eater, memperbaiki tahap kesihatan anak yang kerap demam, batuk, asthma dan kurang berat badan sememangnya diakui oleh ramai ibu bapa yang telah mencuba meal shaklee yang terbukti terbaik, berkesan dan semestinya selamat untuk kesihatan dalaman anak-anak.






Antara Kebaikan Meal Shake Shaklee
-Membekalkan 19 dengan vitamin dan mineral perlu untuk tumbesaran yang normal
-Menambah selera makan anak
-Anak tak mudah kerap jatuh sakit
-Membekalkan tenaga tambahan
-Mengatasi masalah sembelit kanak-kanak
-Sebagai cara untuk menambah berat badan anak
-Kaya dengan kalsium, magnesium dan vitamin dan protein untuk perkembangan tulang yang sihat
-Meal Shake Shaklee sangat mudah diberi kepada anak-anak kerana boleh dibancuh dengan susu formula  kerana rasa french vanilla dan teksturnya seperti susu tepung
-Meal Shake rendah lemak dan glisemik jadi anak anda tidak akan jadi obesiti
-Sesuai untuk anak-anak yang obesiti kerana beri rasa kenyang yang lama
-Meal shake merupakan makanan untuk otak yang bijak juga kerana mengandungi kolina, kalsium dan  protein

Order sekarang apa tunggu lagi, Hanya yang terbaik untuk anak-anak anda, :)
msg/wassap liza : 017 4342965




Thursday, 5 September 2013

SET KESUBURAN SHAKLEE HOT HOTTT!!

✿ SET KESUBURAN SHAKLEE ✿

Bagi pasangan yang sudah lama berkahwin,pasti tertungu kehadiran cahaya mata untuk menyerikan rumh tangga. Sudah pelbagai cara tradisional dan moden sudah dilakukan namun masih belum berhasil??


DAPATKAN SET KESUBURAN SUAMI ISTERI INI DENGAN HARGA PROMOSI OGOS' 13

Rezeki Allah s.w.t tentukan.. Kita haruslan berusaha,jom cuba dengan set Kesuburan SHAKLEE, Dapatkan segera! Sementara Stock masih ada!!! :)

==================================
✔✔✔ BAGAIMANA SET KESUBURAN SHAKLEE MEMBANTU UNTUK HAMIL?
✿ GLA Complex Diamalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur. Gamma Linolenic Acid (GLA) bantu wanita hasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai “Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)”. Cecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, dan sangat2 membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio, dan ke telur (ovum). Tambahan, cecair serviks yang sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi).

✿ COQ HealthBagi kaum lelaki, COQ Health meningkatkan sperm count dan motility sperm. Ini bermakna ia boleh membantu mendapatkan sperma yang sihat untuk memastikan kesuburan di tahap maksimum. Menurut kajian, lelaki yang mengamalkan COQ 10 sebanyak 300 mg setiap hari selama 30 minggu, kualiti air maninya iaitu bilangan spermanya bertambah. Bilangan sperma yang mempunyai pergerakan aktif juga bertambah.

====================================
DAPATKAN SET KESUBURAN SUAMI ISTERI INI DENGAN HARGA PROMOSI OGOS' 13
Dapatkan segera! Sementara Stock masih ada!!!wassap/message liza 017-4342965



Alfafa Kawan Baik untuk kaum wanita..!! hehe...

Setiap pasangan suami isteri mesti mahukan yg terbaik untuk pasangan. Perlu saling melengkapi dan menjaga antara satu sma lain. Kita sebgai kaum wanita perlulah menjaga kebersihan...

Masalah KEPUTIHAN pasti menggangu keharmonian rumah tangga kan???
Jangan nanti sampai suami komplen.. Malu..malu... huhu.. kena jaga tue..takot jadi perkara yang tak diingini nanti..

Baik rawat sebelum terlambat!! disamping tanggani masalah keputihan,alfafa juga bertindak sebagai kacip fatimah,tak payah makan jamu2 yg kita tak tahu selamat atau tidak tuuu... 

Meh baca Testimoni di sini!! keputihan hilangg!! Ketat pon ketatt!huhuuuu ..opsss..


Berminat??
sms@whatsapp liza 017-4342965

Jangan malu-malu yerrr...



Wednesday, 4 September 2013

set tanggani HB rendah untuk mommy to be..!!!

Bagi bakal2 ibu pasti akan merasa pengalaman ini kan,iaiti HB rendah?? Sering lesu dan tak bertenaga?? Dah cuba makan macam2 tp msih tak berkesan??

Ketahui bahayanya HB rendah kepada IBU dan BAYI!

**Kesan kepada ibu**
· Ibu boleh pitam atau mudah pitam/pengsan
· Mengalami keguguran
· Mengalami kegagalan jantung
· Pendarahan semasa mengandung dan bersalin
· Risiko alami penyakit berjangkit

**Kesan kepada bayi dalam kandungan**
· Intrauterine growth restriction (IUGR) atau Pertumbuhan janin terbantut
· Lahir sebagai premi atau tidak cukup bulan
· Berat bayi yang lahir kurang 2.5kg
· Anak lemas semasa lahir atau Asphyxia
· Mati ketika dilahirkan atau stillbirth

Jom cuba Vitalea dan B kompleks!! Ramai yang dh cuba dan berpuas hati bila HB dah stabil!! Tak caya? Dah cuba baru tauuu!! Jangan risikokan kesihatan diri anda dan bayi dalam kandungan..berapalah sgt nilai vitamin nie..

Berminat?? call sekarang..!!


Set kesihatan SHAKLEE terbaik untuk anda,,,!!!


Bagi mereka yang masih tercari-cari suppliment kesihatan yang terbaik untuk kesihatan anda dan keluarga,dapatkan dengan Shaklee,sebuah jenama kesihatan yang tidak asing lagi. Sila google jika anda masih was-was dan ragu-ragu mengenai produk Shaklee. Terdapat pelbagai jenis vitamin yg baik untuk anda. Gerenti berpuas hati dan dijamin selamatttt!! untuk anak2,ayah,ibu bapa,suami dan isteri. semua ada...

Apa tunggu lagi? order sekarang dengan saya,
liza : 017-4342965. 


Monday, 2 September 2013

Assalamualaikum w.b.t..

Tujuan saya menghasil kan blog ini adalah untuk berkongsi pengalaman kehidupan seharian..pendapat dan lain-lain lagi, Semoga dengan ada nya blog ini dapat memberikan manfaat kepada semua..terutama mengenai produk Shaklee. 

Sekian..saya dengan ini merasmikan blog saya. hehehe...