Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 11 September 2013

ENERGY SOY PROTEIN (ESP)

Salam semua...


Okey sebelum ni saya tak pernah promot lg kan mngenai hot produk dri shaklee ni? okey ini msa nya... Jengg...jengg... heheheeh.. Produk ini adalah yg terlaris kerana mempunyai pelbagai manfaat untuk badan. So rugi lah kalau orang yang masih berfikir-fikir nak beli atau tidak nie. ESP ialah soya NON GMO dan Halal sudah semestinya!!!




Antaranya:

  • Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser.
  • Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut. Bagi wanita yang mengandung dah lepas bersalin amat lah sesuai untuk mengamalkan esp ni. Selain mencantikkan kulit ibu mengandung,baby dalam perut pon dpat manfaat tau!! iaitu kulit baby pon akn cantik jugak. Glowing gituuuu....heheheh
  • Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll. So,bg mereka yg bekerja,boleh la amal kan esp untuk memberi tenaga di pejabat dan rumah.
  • Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles. Membuatkan anda nampak muda dari usia sebenar. hehehe...
  • Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.




Tunggu apa lagi tu... meh order dengan saya meh,..untuk kesihatan dan kecantikan anda jugak kan??.
BEST PRICE dari saya untuk anda!
msg/wassap liza 017-4342965

No comments:

Post a Comment