Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 5 September 2013

SET KESUBURAN SHAKLEE HOT HOTTT!!

✿ SET KESUBURAN SHAKLEE ✿

Bagi pasangan yang sudah lama berkahwin,pasti tertungu kehadiran cahaya mata untuk menyerikan rumh tangga. Sudah pelbagai cara tradisional dan moden sudah dilakukan namun masih belum berhasil??


DAPATKAN SET KESUBURAN SUAMI ISTERI INI DENGAN HARGA PROMOSI OGOS' 13

Rezeki Allah s.w.t tentukan.. Kita haruslan berusaha,jom cuba dengan set Kesuburan SHAKLEE, Dapatkan segera! Sementara Stock masih ada!!! :)

==================================
✔✔✔ BAGAIMANA SET KESUBURAN SHAKLEE MEMBANTU UNTUK HAMIL?
✿ GLA Complex Diamalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur. Gamma Linolenic Acid (GLA) bantu wanita hasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai “Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)”. Cecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, dan sangat2 membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio, dan ke telur (ovum). Tambahan, cecair serviks yang sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi).

✿ COQ HealthBagi kaum lelaki, COQ Health meningkatkan sperm count dan motility sperm. Ini bermakna ia boleh membantu mendapatkan sperma yang sihat untuk memastikan kesuburan di tahap maksimum. Menurut kajian, lelaki yang mengamalkan COQ 10 sebanyak 300 mg setiap hari selama 30 minggu, kualiti air maninya iaitu bilangan spermanya bertambah. Bilangan sperma yang mempunyai pergerakan aktif juga bertambah.

====================================
DAPATKAN SET KESUBURAN SUAMI ISTERI INI DENGAN HARGA PROMOSI OGOS' 13
Dapatkan segera! Sementara Stock masih ada!!!wassap/message liza 017-4342965No comments:

Post a Comment