Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 4 December 2013

Cara menjadi ahli Shaklee


Assalamualaikum...

Hai semua!!!
Sihat ke? Harap2 sihat lah ye, kalau tak sihat tu kena amalkan makan vitamin. Vitamin apa paling best? Konpemm la SHAKLEE!! Hehehee…  Okeh jom2…  Todayyy liza nak cerita tentang “Macam mana nak join jadi ahli Shaklee”. Haaaa.. tudia.. Sebenarnya liza pun baru ja join jadi ahli Shaklee ni, Ternyata memang sangat berbaloi.  Nak tahu macam mana nak jadi ? Ada dua cara untuk jadi ahli Shaklee ni. Mai kita tengok kat bawah ni.


1. Dengan membayar yuran keahlian RM75 sahaja
Yang penting sekali,tak da nak kena renew-renew. Sekali bayar sahaja, seumurrrrr hidup. Lepas anda bayar yuran keahlian ni,anda akan mendapat BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual. Sebenarnya terpulang pada anda samada join Shaklee ni anda just join untuk beli pada diri sendiri atau nak berbisnes.Itu pilhan anda, Tapi kalau nak cuba untuk berbisnes pun tak salah,sebab banyak keuntungan yang akan anda dapat.

Cara ke dua pula ialah….

2. Dengan membuat pembelian dalam satu resit berharga RM600++.
Haaa.. ini bermakna freeeee..!!! tak perlu bayar, Ohseeemmmm!!! kerana jika anda membeli barangan Shaklee RM600++ anda akan mendapat keahlian percuma. Fuhhhhh seronok kan? Sapa tak mauuuu… Pssss… liza join dengan cara kedua. Hehe. Liza kumpul order,Tanya kawan-kawan adik beradik sapa yang nak beli, Then ckup RM600++ liza submit order dengan kakak ipar liza merangkap my mentor/my master.  Hehehee…

Okey. Senang saja kan? Tak rugi apa pun join. Liza start join bulan 9/2013. Alhamdulillah setakat ni order tak pernah putus. Yang paling penting  bagi anda yang nak join Shaklee ni dan nak berbisnes,anda perlu bijak memilih rakan bisnes anda, Haaaa ini sebab liza ada bisnes group yg dikawal oleh my kakak ipar. Dalam group tu ada leaders2 yang sangat2 -membantuuu. Anda akan ditrain from  0 to 999999999!!! Okey? Jangan tunggu lagi, Bagi yang berminat untuk join boleh contact2 liza ye di 017-4342965, Jom join Shaklee sekarang!

Tata :)


No comments:

Post a Comment