Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 5 December 2013

My E-day..


Assalamualaikum.... :)

Jom kahwin? Wahhhhh…mesti berbunga-bunga kan bila si kekasih hati tanya macam ni, mcam nak melompat-lompat sampai ke langit ke-7.Huuhuuu.. Sapa tak nak percintaan yg diakhiri dengan ikatan perkahwinan yg sah. Oh bahagianyaaaa.. hehe.. Sma jugak mcam sayerrrr,,,,Alhamdulillah..setelah  lebih kurang  4tahun lebih kami berkasih-kasihan dan bercintan cintun…bergaduh-gaduhan.. :P. Pada 11 May 2013 liza telah selamat bertunang dengan  si kekasih ati,let me call hima Mr F..ehem.. heheww… Tarikh ni kami pilih sebab 12 May adalah tarikh lahir tunang. Tapi memandangkan hari tu  adalah hari Ahad dan bagi orang kedah ni susah la sebab Ahad ramai org keja, So kami pilih hari Sabtu,diatas perbincangan bersama family,sebab memudahkan adik beradik dan kawan-kawan untuk datang.

Jom tengok gambaq.



ini org nya. hewheww.. makeup oleh my sis in law. simple2 ja. xamek pakeup kat butik pun. baju pun tempah buah sendiri ja. heee...save cost. lagipun bleh simpan wat kenangan. :)




hantaran semua buat sendiri ja, macam comel tak?macam cantik tak? hehee...



ini kain suit, Untuk dibuat baju melayu time akad nikah nanti.



cupcakes. order jah, takot buat nanti tak menjadi. alasan malas



small cupcakes, Order jugak. di http://cuitcutecakes.blogspot.com/



buah-buahan



malu2...huhuhu. ni bakal mak mertua.



my parents yg comel.



haaa.. ni la mak andam saya.,yg tlong makeup. hehe. aka my sis in law.eh adam dan mia pun ada.



:P



Ini dengan incik tunang, hehee,,, Semoga hubungan ini direstui Allah s.w.t dan dipermudahkan urusan perkahwinan kami nanti, Amin,,,

Sekian. 
Assalamualaikum...




p/s : Ekceli tunang bulan 5. Bru nak post entry,nmpak sangat malas kan.?
hehehe...




No comments:

Post a Comment