Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 24 June 2014

AJHT mengatasi masalah sakit sendi dan lutut anda


Sapa yg ada ibu atau ayah yg sering alami sakit lutut? Bagi liza mmg banyak kita tengok dan dengar mengenai masalah ni. Faktor umur adalah penyebab utama sakit lutut dan sendi. Makin meningkat usia makin kerap masalah ini berlaku. 

Macam my mom sendiri,memang mengalami masalah sakit lutut ni sampai susah nak berjalan dan untuk solat. Selalu kalau ajak p mana2 ditolak, Alasan tak larat berjalan. Huhuu... Jadi pada waktu tu (liza belum jadi SID) kakak ipaq yg SID ni suggest kt mama untuk try ambil AJHT. Alhamdulillah selepas pengambilan AJHT ni mama makin positif,sakit-sakit lenguh di lutut dah xda. Kalo tak,sebelum ni setiap kali bangun pagi,mama kena tunggu hampir setengah jam supaya lutut rasa xsakit. (mama kerap ngadu bila bangun pagi kat lutut dan tapak kaki suka kebas2) Kat ofis pun ramai tegur mama dah nampak sihat,xda masalah naik turun tangga dah. Huhuuu.. Bagi seorang anak ni mesti lah kita happy kan tengok parents sihat,nak ajak jalan2 pun laju jerrr setuju. Sekarang mama memang amalkan AJHT sebiji sehari dan menjadi pengamal tegar AJHT. Hehe. BEST!!!

Kelebihan Advanced Joint Health Tablet

1- Meningkatkan keselesaan pada sendi seawal hari ke-5
2- Keselesaan sendi dengan 28% lebih cepat daripada dakwaan jenama terkemuka.
3- 45% lebih berkesan bagi meningkatkan keselesaan sendi
4 - Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahan kuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindak membina kolagen.
5 - Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamin dari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
6 - Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit
7 - Meningkatkan fleksibiliti sendi.
8 - Memperbaiki fungsi sesendi.
9 - Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang.


Keistimewaan Advance Joint Health Tablet Shaklee 

1- 100% bebas kerang-kerangan (bagi yang elergik kerang-kerangan, tak perlu risau ok).
2- 100% vegetarian (sesuai betul dengan individu yang vegetarian mahupun yang tidak).
3- 100% bebas kondroitin (bebas kondroitin beerti ‘penyerapan glukosamin yang lebih baik’, kehadiran kondroitin seperti dalam kebanyakan produk lain hanya menghalang penyerapan glukosamin).
4- Hanya 1- 2 tablet diperlukan sehari.Tablet jenis mudah telan
5- Tiada perasa, pemanis atau pengawet
6- Bebas gluten  (gluten adalah bahan yang menghalang penyerapan zat dan mineral ke dalam tubuh).

Jum tengok testimoni customer saya sendiri yg berpuas hati dengan AJHT ni. Beliau sebelum ini pernah melakukan operation di bahagian lutut. Kesan dari operation itu beliau sering mengalami sakit2 dan sengal dibahagian lutut, Sudah banyak produk yang dicuba sehingga harga beratus-ratus namun tiadaapa-apa kesan. Selepas saya mengesyorkan AJHT. Alhamdulillah dalam seminggu ke dua minggu menggunakan AJHT secara konsisten sakit2 yg beliau alami selama berbulan-bulan telah lega.And of course,im a happy seller!! :)


Dan ini adalah testimoni my mum sendiri. :)

ajht shaklee.ubat sakit lutut

Bagi yang nak dapatkan AJHT ni. boleh:
Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram
liza : 017-4342965
facebook : https://www.facebook.com/laliza89
pages      : https://www.facebook.com/Gurunsid
              : https://www.facebook.com/falizashop2013
email      : ku_marzaliza@yahoo.com
cod         : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,



No comments:

Post a Comment