Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 30 June 2014

Ceritera Ramadhan Pertama Laki Bini

Ramadhan dah menjelma. Alhamdulillah...tahun ni adalah ramadhan pertama buat liza dan suami sbgai suami isteri. :)Pengalaman pertama selalu nya akan jd kenangan yg sangat bermakna. Syukur ke hadrat Ilahi kerana diberi  kesempatan untuk merasa ramadhan kali ni bersama suami pulak.

Sebelum kahwin dlu,slalu plan utk buka posa sama2. Skrang dah xda plan2 dah. Tiap2 hari boleh buka posa,sahur sama2. Hehehe. Shopping bju rya pun mcm tu. Dlu kena balik awal kalo xmo kena mrah ngn body guard(abah n abg). Skrang ni nak balik kul 1,2 pg pun xda spa mrah. Hehehe. Untung kahwin ni. So spa2 yg belum kahwin tu..cpat2 lah kahwin yer. Hiksss.

Untuk 1st puasa kalini.. kami balik kg suami. Di Langgar,sahur disana. Pastu balik berbuka di kg liza. Bagi adil suami ckap. Huhuu.. mak mertua kirim pulut sekaya untk berbuka. Sedapppp.. nanti kena mintak resepi nih. Then nk balik umah mama plak kirim lauk. Untunggg...sahur xpyah pening2 nk msak apa.

Okeylah. Share yg tu ja utk kali ni. Sampai ketemu lagi ya! Selamat berpuasa diucapkan untuk smua umat islam. Semoga ramadhan kali ini memberi seribu pengertian untuk kita semua. Rebut pahala berlipat kali ganda untuk bulan ni. Pesanan untuk diri sendiri jugak. :).

Assalamualaikum..
pemandangan sawah.langgar
Ni pemandangan di depan umah kg husband. sejukkk mata memandang. petang tu ujan. besttt.

langgar alor star. couple
Odw balik kg. bawa balik kucing sbb kesian nak tinggai kat umah sorang2.. hehe.

No comments:

Post a Comment