Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 20 October 2014

Kebaikan Zinc Complex yang orang tak tahu


Rasanya belum lagi liza share mengenai Vitamin Zinc kan? Jadi harini liza nak bercerita serba sedikit mengenai kebaikan Zinc Shaklee ini yang terbukti telah menambat hati ramai pengguna tegar Shaklee.




Kebaikan Zinc Shaklee adalah:

- bantu mempercepat pemulihan luka. So sangat baik untuk mereka yang mengalami kecederaan, juga untuk ibu selepas melahirkan. Sebab itulah Zinc Complex ni juga disarankan untuk diambil oleh ibu-ibu yang berpantang selain daripada vitamin yang lain iaitu Vitalea, B Complex dan Vitamin C.

- bantu masalah jerawat. Zinc sangat berkesan untuk mengecutkan jerawat tau. So pada mereka yang ada masalah jerawat batu dan yang seangkatan dengannya cubalah zinc ini. Pasti anda akan berpuas hati dengan resultnya.

- bantu masalah keguguran rambut. Kebanyakan ibu yang selepas melahirkan anak juga yang menyusu badan mengalami masalah keguguran rambut. Dan ada yang mengalami keguguran rambut yang sangat teruk. Pengambilan 1 tablet zink sehari boleh membantu mengurangkan masalah keguguran rambut.

- membantu sistem imun berfungsi dengan lebih berkesan. mereka yang selsema disarankan mengambil vitamin c dan zink.bagi yang xsuka makan panadol tu elok lah amalkan mengambilnya.

- rahsia kelelakian. Zink berupaya meningkatkan bilangan sperma yang berkualiti (sperm count). Sperm count yang kurang akan mengganggu kesuburan dan menyukarkan pasangan untuk mendapat cahayamata. Bagi pasangan yang mengalami masalah kekurangan sperm count disarankan mencuba mengambil zink untuk mengatasi masalah tersebut.


Untuk pengetahuan liza ada sorang customer ni juga dealer kepada satu produk kesihatan ni biarlah rahsia,dia selalu order dengan liza zinc complex. Saja la kan nak taw jugak,kenapa tak gunakan produk yg dia jual. Sebab produk dia pun ada jual zink. Reason dia adalah,bila dia mkan zinc dari jenama lain dia akan selalu berasa sakit kepala dan pening,tapi bila dia makan zinc dari Shaklee tidak rasa pening pun. Huhuu..Terbukti kan? Memang Zinc Shaklee adalah terbaik!! Ini bukan omong kosong ya,ini benar2...


Bagi yang mahu dapatkan produk Shaklee ini,anda boleh hubungi saya di Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram liza : 017-4342965 facebook : https://www.facebook.com/laliza89 pages : https://www.facebook.com/Gurunsid : https://www.facebook.com/falizashop2013 email : ku_marzaliza@yahoo.com cod : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,

No comments:

Post a Comment