Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 23 October 2014

Mealshake bantu masalah orang kurus!!

Pernah tak rasa badan terlalu kurus? mesti ada jugak kan. terutama bagi kaum lelaki lah. Nak badan ketak2,nampak fit katanya.. Huhu. Tak semua orang nak kurus taw. Oleh itu Shaklee telah menawarkan Mealshake untuk anda. Mealshake ternyata berkesan untuk menaikkan berat anda.


Kandungan Mealshakes

Meal Shakes membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Rasanya sedap. Protin adalah amat penting dalam proses menambah berat badan ini kerana pengambilan protin boleh mengisi keperluan tubuh sebab protin adalah asas kepada pemakanan tubuh badan sama ada nak tambah berat ke..nak kurus ke..nak cantik ke..semuanya perlukan protin dan antara sebab yg lain ialah, protin membantu penyerapan yg lebih baik ke atas supplement yang kita ambil.

Mealshake amat sesuai dijadikan minuman tambahan bagi anda yang terlalu kurus. Mealshakes juga sesuai untuk kanak-kanak berumur 3tahun ke atas dan juga orang dewasa, Ianya berperanan merangsang nafsu makan secara sihat.

Masalah yang kita hadapi sekiranya kekuranga berat badan


  • susah untuk hamil , bagi kaum wanita.
  • mudah diserang penyakit.
  • mudah mengalami esteoporosis/masalah tulang rapuh
  • muka kelihatan cekung dan tidak menarik
  • badan terasa lesu dan tidak bermaya


Bagi yang mahu dapatkan produk Shaklee ini,anda boleh hubungi saya di Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram liza : 017-4342965 facebook : https://www.facebook.com/laliza89 pages : https://www.facebook.com/Gurunsid : https://www.facebook.com/falizashop2013 email : ku_marzaliza@yahoo.com cod : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,

No comments:

Post a Comment