Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 16 October 2014

Set Hamil Shaklee Paling BajetSempena pembentangan bajet 2015 ni maka liza dengan ni nak nak bentangkan jugak, SET HAMIL PALING BAJET"  Hehehe.. tapi jangan bimbang yer!! Walaupun bajet,tetapi masih membekalkan khasiat dan kebaikan yg cukup untuk anda dan bayi anda, Okey...sekarang nak taw jugak kan? Apa yg terkandung dalam set hamil paling bajet ni? Jum cekidout!!


  • ENERGY SOP PROTEIN
  • B-COMPLEX
  • MULTIVITAMIN VITALEA

Apakah kebaikan setiap satu vitamin ini?

  • ENERGY SOP PROTEIN
Protein(Energy Soy Protein) ~Ianya sangat penting untuk membina dan memperbaharui sel2 tisu ,hormon dan enzim di dalam tubuh.Sangat diperlukan oleh wanita yang hamil dan menyusukan anak.penting untuk pembentukan kuku,rambut dan kulit.Esp juga memberikan ibu tenaga dimana bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk. Ia juga memelihara dan mengelakkan janin menjadi cacat.Selain itu,protein ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta,uterus,penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah Keperluan protein ini semakin penting ketika kehamilan memasuki trimester ke-3.  • B-COMPLEX
Lengkap dengan 8B iaitu keperluan tubuh yang sempurna ke atas vitamin B.Suplemen B complex Shaklee mengandungi Folic acid,Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon .Vitamin B dikatakan sangat penting untuk pembentukan tulang tengkorak anak di dalam kandungan.  • MULTIVITAMIN VITALEA
mengandungi 12 vitamin dan 7 galian dan ianya lengkap dengan iron formula.Iron formula sangat penting bagi ibu yang mengadung dan menyusukan anaknya.Kekurangan iron boleh membuatkan si ibu lemah,mudah nak pitam atau pengsan,Hb rendah dan sentiasa kelihatan pucat lesu.


Bagi ibu hamil yg masih tercari-cari set hamil ygterbaik untuk anda dan kandungan,mai la pilih dari Shaklee!! Ini adakah set paling bajet,bagi yang nak set premium dan optimum lagi bombastic pon boleh. pm liza yer. 


Bagi yang nak dapatkan SET HAMIL BAJET ini. boleh:
Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram
liza : 017-4342965
facebook : https://www.facebook.com/laliza89
pages      : https://www.facebook.com/Gurunsid
              : https://www.facebook.com/falizashop2013
email      : ku_marzaliza@yahoo.com
cod         : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,
No comments:

Post a Comment