Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 27 October 2014

Set Kencing Manis Shaklee Bajet

Penyakit kencing manis atau diabetis merujuk kepada satu golongan penyakit yang mempengaruhi bagaimana badan anda menggunakan atau mengawal gula atau glukosa darah.Glukosa adalah sangat penting untuk kesihatan anda kerana ia merupakan sumber utama tenaga untuk semua sel badan anda. Glukosa merupakan sumber bahan api utama untuk badan anda.
Jika seseorang itu mempunyai kencing manis, tidak kira apa jenisnya, ia bererti dia mempunyai terlalu banyak glukosa yang terapung di dalam darahnya, walaupun puncanya mungkin berbeza-beza. Pendedahan kepada glukosa lebihan dalam darah boleh menyebabkan pelbagai masalah kesihatan yang serius. sumber dari info kencing manis

Bagi anda yg tercari-cari vitamin kesihatan yg sesuai untuk pesakit kencing manis,boleh cuba dari Shaklee. Shaklee menawarkan Set Kencing Manis Shaklee Bajet untuk pesakit2 kencing manis. Harga bagi set ini tidak sampai rm100 pun. ^__^ Bagi yg nak dapatkan full set @ set premium akan liza bincang di next entry.

  • B COMPLEX - menukarkan makanan kepada tenaga iaitu menukarkan lemak,karbohidrat, dan protein kepada tenaga sekaligus mengurangkan masalah keletihan.
  • ZINC COMPLEX - membantu pengeluaran insulin,mengekalkan fungsi insulin seterusnya memperbaiki masalah diabetes.
Bagi yang mahu dapatkan produk Shaklee ini,anda boleh hubungi saya di Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram liza : 017-4342965 facebook : https://www.facebook.com/laliza89 pages : https://www.facebook.com/Gurunsid : https://www.facebook.com/falizashop2013 email : ku_marzaliza@yahoo.com cod : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,

No comments:

Post a Comment