Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 6 November 2014

Tahukah anda khasiat alfalfa selain dari detox?

Selalu kita dengar ALFALFA ni untuk KURUS saja kan? Tahukah anda ALFALFA INI mempunya 1001 khasiat. Baik untuk wanita mahupun lelaki. Okeh jadi pada entry kalini liza akan khususkan setiap 1 kebaikan ALFALFA SHAKLEE untuk tujuan detox, kemudian kebaikan untuk wanita,lelaki dan umum.



pertama :AGEN DETOX
- Mencuci usus bagi membuang toksik
- Membantu dalam masalah penghadaman dan pencernaan
- Melegakan sembelit
Terkenal sbg purifier utk hati dan darah daripada bahan kimia dan logam
- Cuci buah pinggang, cuci kencing kotor
-Membuang angin dalam badan
- Menghilangkan kelesuan, keletihan
- Melegakan alergi dan ekzema
- Meneutralkan asid dlm badan



Kedua: WANITA

- Bertindak sebagai kacip fatimah (PERAPAT)
- Melegakan masalah keputihan
- Membantu masalah wanita yang sering 'kering' ketika bersama
- Milk Booster
- Melegakan urat selepas bersalin
- Memberi kelegaan semasa haid
- Membesarkan dan menegangkan payudara


Ketiga: SUAMI
Meningkatkan STAMINA LELAKI


Keempat: UMUM
- Melegakan sendi dan urat
- Mengurangkan resdung
- Merawat ulser
- Merawat athma
- Mengurangkan migrain
- Mengelakkan gastrik
- Sumber vitamin K (Mengurangkan pendarahan gusi dan hidung)
- Mengurangkan pengekalan air berlebihan dlm pundi kencing
- Merendahkan tahap kolestrol
- Menstabilkan paras gula dalam darah
- Mengatasi kesan sampingan kimoterapi

Bagi yang mahu dapatkan produk Shaklee ini,anda boleh hubungi saya di Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram liza : 017-4342965 facebook : https://www.facebook.com/laliza89 pages : https://www.facebook.com/Gurunsid : https://www.facebook.com/falizashop2013 email : ku_marzaliza@yahoo.com cod : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,

4 comments:

  1. alfalfa ni dah jadi benda wajib dalam rumah akak...hihi...
    banyak kebaikannya.

    ReplyDelete
  2. betul tu kak.
    sya kalau mkan alfalfa esok tu lancar ja membuang.
    suami pun makan jugak. ^__^

    ReplyDelete
  3. mmg terbaik alfalfa.. pernah tinggal smnggu alfalfa, punya la byk angin dlm badan..
    mcm mana ye yg tak amik alfalfa? hehe
    BERBALOI KE BELI OMEGA GUARD DARI SHAKLEE??

    ReplyDelete