Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 5 November 2014

Kurus dengan Omega Guard Shaklee

Bagaimana OMEGA GUARD BOLEH MEMBANTU dalam menguruskan badan?selalu dengar kalau set kurus ni yang famous adalah Lechitin dan Alfalfa saja kan? Okeh,meh saya tunjuk anda bagaimana Omega membantu anda kurus.
Omega boleh mengurangkan rasa lapar. Pengambilan Omega-3 asid lemak boleh memberi rasa kenyang, dengan itu mengurangkan pengambilan kalori dan membantu dalam penurunan berat badan. Minyak ikan dapat mengawal pembebasan bahan kimia yang dipanggil serotonin. Serotonin membantu mengawal selera makan dan mood anda.Omega 3 berfungsi mengurangkan paras insulin anda sepanjang hariApabila paras insulin yang tinggi, anda tidak boleh menggunakan lemak untuk pembakaran tenaga. Apabila paras insulin yang tinggi, tahap HGH anda adalah rendah. Omega 3 membantu memastikan paras HGH tinggi dan insulin pula rendah. Memastikan tahap insulin yang stabil adalah kunci utama dalam mengelakkan dewasa kencing manis. Minyak ikan juga secara langsung meningkatkan pengoksidaan lemak dalam sel-sel lemak.

Berapa pengambilan OMEGA GUARD untuk menurunkan berat badan?

Pengambilan 3 biji omega guard sehari yang disertai bersama dengan exercise membantu mempercepatkan pembakaran lemak dalam badan. Adalah dipercayai bahawa minyak omega 3 meningkatkan aliran darah ke otot-otot semasa exercise dan membantu untuk merangsang enzim yang mengangkut lemak di mana ia boleh digunakan untuk tenaga.Adakah omega 3 selamat? Kerana kebanyakan sumber omega 3 mengandungi tahap merkuri yang tinggi. Bagaimana dengan OMEGA GUARD SHAKLEE?

Omega Guard Shaklee adalah ultrapure, dibuat dengan begitu sempurna, dengan melalui penyulingan proprietari 3 peringkat secara semula jadi untuk memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri, arsenik dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik. Bagi yang mahu dapatkan produk Shaklee ini,anda boleh hubungi saya di Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram liza : 017-4342965 facebook : https://www.facebook.com/laliza89 pages : https://www.facebook.com/Gurunsid : https://www.facebook.com/falizashop2013 email : ku_marzaliza@yahoo.com cod : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,

3 comments: