Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 5 November 2014

Elak sakit jantung dengan Omega Guard Shaklee


Tahukah anda? Satu dari 6 punca kematian di Malaysia adalah berpunca dari sakit Jantung??  Jangan anggap sakit jantung ni menyerang warga emas saja ya,orang muda seperti kita pun berpotensi untuk mendapat penyakit jantung. Oleh itu,, sayangilah jantung anda,jantung kita ada satu jer, tiada dua.. Mencegah lebih baik dari merawat. Tahukah anda? Omega Guard Shaklee adalah vitamin yg baik untuk menjaga jantung anda?


Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Jantung anda

  • Omega 3 di dalam OmegaGuard Shaklee amat berkesan dalam menurunkan kolesterol dalam darah yang menyebabkan saluran darah sempit.
  • Ia juga membantu melancarkan peredaran darah di dalam jantung dan kawasan lain, lantas menghalang tekanan darah tinggi.
Bagi yang mahu dapatkan produk Shaklee ini,anda boleh hubungi saya di Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram liza : 017-4342965 facebook : https://www.facebook.com/laliza89 pages : https://www.facebook.com/Gurunsid : https://www.facebook.com/falizashop2013 email : ku_marzaliza@yahoo.com cod : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,

No comments:

Post a Comment