Sunday, 2 November 2014

Promosi Omega Guard Shaklee November 2014

Wah2.. baru je cerita psai Omega Guard tengok2 bulan ni Shaklee wat promosi Omega Guard. Beli 2 Omega Guard Shaklee dan anda akan dapat diskaun 5%. Wahhh.. untung taw! Untuk pengetahuan Omega Guard Shaklee  mengandungi minyak ikan yg PALING BAIK. Sebelum ni liza dah cerita tentang omega di entry ini omega vitamin wajib untuk anak anda dan disini omega minyak ikan terbaik







Siapa yg memerlukan Omega Guard Shaklee ini?



~  Ada penyakit asma dan lelah kerana Omega berperanan 
    mengelakkan kesejukkan.
~  Ingin menurunkan berat badan kerana Omega 
    menggalakkan pembakaran lemak dan mengelakkan 
    pembentukan lemak.
~  Mempunyai penyakit gout kerana Omega mengelakkan 
    imflamation pada sendi-sendi dan langkah berjaga-jaga 
    supaya bengkak itu tidak membesar.
~  Ada penyakit kulit seperti alahan seafood, resdung, 
    ekzema dan gegata.
~  Penghidap penyakit jantung dan darah tinggi
~  Penghidap kanser.
~  Ingin meningkatkan daya tumpuan dan mengingat 
    seperti pelajar, kanak-kanak, ibu mengandung dan 
    ibu menyusu.
~  Mengalami sakit dan keradangan sendi.
~  Anda mengalami kebas-kebas tangan, kesejukkan kaki 
    dan tangan terutama wanita lewat 50an.

Jadi bersempena promosi dari Shaklee untuk bulan ni,jum lah pakat order dan share ramai2. Contoh mak nak turun berat badan,boleh jbeli lagi sebotol,untuk anak-anak supaya daya tumpuan lebih tinggi ketika belajar. Jimatkan? Boleh share seisi keluarga.
Jangan lepaskan promosi hebat ini. :D

Bagi yang mahu dapatkan produk Shaklee ini,anda boleh hubungi saya di Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram liza : 017-4342965 
facebook : https://www.facebook.com/laliza89 
pages : https://www.facebook.com/Gurunsid :
 https://www.facebook.com/falizashop2013 
email : ku_marzaliza@yahoo.com 
cod : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,

2 comments:

  1. memang banyak kegunaan kan omega ni.. rugi sape tak try..
    Salah satu cara untuk kurus

    ReplyDelete
  2. omega bagus untuk kurus. sebab ada leptin... rugi tak ambil..

    Jom Baca: Kurus dengan tingkatkan Leptin

    ReplyDelete