Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 11 November 2014

Kurus Melidi tapi bukan lidi

Panggilan si keding,si kurus,papan lapis ,mayat hidup dan lain2 lagi pasti menyakitkan hati kan? Bukan tak makan,tapi makan lebih dari orang lain,tapi berat badan still tak naik?

okeh... liza rasa tak semua orang nak kurus kan?pastu ada jugak yg nak berisi tak pun ada potongan sikit.. disini liza nak kongsi cadangan dari Shaklee set untuk menaikkan berat badan dan mendapat bentuk badan sempurna anda! Iaitu mealshake,b-complex dan vitalea.

Meal Shake - membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.






Vitamin B complex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.



Vitalea - membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk(penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita), supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.



Ramai telah berjaya mendapatkan berat badan ideal mereka,anda bila lagi?dapatkan set naik berat ini dari Liza segera dan buang perkataan papan dari kamus hidup anda. :)


Bagi yang mahu dapatkan produk Shaklee ini,anda boleh hubungi saya di Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram liza : 017-4342965 facebook : https://www.facebook.com/laliza89 pages : https://www.facebook.com/Gurunsid : https://www.facebook.com/falizashop2013 email : ku_marzaliza@yahoo.com cod : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,

No comments:

Post a Comment