Menyulam cinta halal

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 11 November 2014

Lesu tak bertenaga seperti mayat hidup?

Selalu penat dan keletihan dengan kerja seharian? Sampai kalau lena tu tak sedar bom meletup?huhuuu... Tahukah anda jika anda selalu keletihan dan lesu akan mengganggu pergaulan seharian anda.? 


kenapa pula ya?

okeh liza bagi contoh.
Jika anda sering letih..tak cukup tidur,bila anda ke tempat kerja anda akan kurang fokus. Sekiranya rakan kerja berbual anda akan ketinggalan dan hanyut dengan dunia sendiri. Jadi ini mungkin membuatkan rakan anda menjauhi anda 

Jika dirumah,sekiranya anda kerap letih dan lesu. Anda akan kurang berkomunikasi drngan anak2 dan pasangan. Maka hubungan kekeluargaan akan terjejas..

maka oleh itu anda haruslah mendapatkan tenaga yg secukupnya untuk tampil sihat dan aktif. Shaklee menawarkan set tambah tenaga untuk anda. Perlu diingat yer..vitamin bukan dadah.,dimana boleh memberikan tenaga serta merta.

Set vitamin yg dicadangkan oleh Shaklee ialah,

vitalea
b-complex 
esp
vitamin c.

tapi harini liza nak fokus untui vitalea dahulu yerMultivitamin untuk Tambah Tenaga (Vitalea Shaklee)

Vitalea mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral yang dirumus khas untuk memenuhi keperluan mikronutrienorang dewasa. Insyaallah sangat membantu peningkatan kesihatan sekiranya diambil secara berterusan. Ia dilengkapi dengan zat besi untuk pembentukan lebih banyak sel Farah merah, mengelakkan anemia dan meningkat paras HB. Selain itu, ia turut mengandungi Magnesium, kalsium, fosforus, vitamin C dan Vitamin D yang menyokong kesihatan tulang.   


Vitalea adalah multivitamin Shaklee yg terkenal dengan khasiatnya untuk menambah tenaga. Ramai kaum wanita dan isteri khususnya suka order Vitalea dengan liza sebagai vitamin wajib mereka,kerana percaya dengan keberkesanan vitalea dalam memberi tenaga kepada mereka.

Bagi yang mahu dapatkan produk Shaklee ini,anda boleh hubungi saya di Pm/Email/Whatsapp/wechat/line/telegram liza : 017-4342965 facebook : https://www.facebook.com/laliza89 pages : https://www.facebook.com/Gurunsid : https://www.facebook.com/falizashop2013 email : ku_marzaliza@yahoo.com cod : sekitar sg petani.gurun dan sewaktu dengannya,

1 comment: